Despre Noi

Avem o abordare a avocaturii corporate concentrată pe business și pe client, prin împreunarea unui deceniu de experiență de avocatură corporate și dedicarea specifică unui cabinet individual pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră legale. Cu sediul în București, unul din principalele hub-uri IT din Europa, oferim toate serviciile legale atât online, cât și offline, veninând în întâmpinarea nevoilor în continuă schimbare ale mediului de afaceri.

Despre

Online, oferim servicii și funcionalități revoluționare

Online, oferim o platformă de analize de specialitate de înaltă calitate și de noutăți în domeniile juridice adiacente ariilor noastre de practică.

Offline, oferim întreaga experiență a avocaturii corporate, consultanță, asistență și reprezentare la negocieri, tranzacții, litigii și orice alte probleme juridice pe care le-ați putea avea.

Cine suntem?

Specializați în consultanță imobiliară, în urbanism și în litigii civile, suntem o echipă tânără, cu o vastă experiență acumulată în cele mai mari societăți de avocatură din România.

Am reprezentat cu success clienți internaționali și români în tranzacții imobiliare (monumente istorice, situri industriale, terenuri agricole, rezidențiale, de afaceri etc.), fuziuni și achiziții (în domeniul agricol și în retail) și, în general, într-o suită de problematici imobiliare și societare.

Am asistat corporații și instituții medicale particulare în implementarea RGPD. Avem experiență în asistarea persoanelor fizice și juridice străine și române în toate problematicile aferente ariilor noastre de practică.

Programeaza consultatie

Limbi

Romana
Engleza
Franceza
Spaniola